Skip to content

thewheelersfamily

fd. familjen hjul i USA, nu i Nolvik

Jordbävningar och Orkaner i all ära, men det här är faktiskt snäppet värre. Nu har det regnat mer eller mindre konstant i fem dagar och prognosen set väl sådär lovande ut för helgen. Det har till och med blivit kallt, säkert 15 grader häromdagen. Det här var ju inte riktigt vad vi tänkt oss när vi flyttade hit. Klara vackra sen-sommardagar såg jag framför mig att September skulle bjuda på. Kanske inte ska vara för negativ än, ser på YR.no’s “långtidsvarsel” att det skall var 28grader och sol på Tisdag och lite finare i slutet på nästa vecka i alla fall.

Men det kommer ju inte rädda morgondagens “Virgin Mobile Freefest” på Merriwether där vi ska se Patti Smith, !!!, TV on the Radio, Bombay Bicycle Club, Teddybears, Empire of the Sun m.m. uppträda på vad som sägs vara Östra USA’s bästa venue, en fantastisk teater mitt ute i “skogen” mellan DC och Baltimore.
Blir kanske till att först åka in till DC imrgn och köpa den där blå North-Face gore-tex jackan som vi kollade på för ett par veckor sedan.
Men först på morgondagens agenda står en snabb tripp till Maryland Vehicle Administration för att göra mitt teoriprov och för fru W att ordna med sitt övningskörningstillstånd..

Klarade föresten drog och alkohol teorin i förrgår, alla rätt! “Smoking weed may impact your driving, yes or no”…

%d bloggers like this: